FS Roas Paja Oy
Roas Paja on tuloskeskeiseen digimarkkinointiin sekä sijoittamiseen keskittynyt perheyritys. Tarkalleen ottaen meille myös markkinoinnin on oltava mitattavaa sijoitusta liiketoimintaan.  Olemme kärkipäässä oppimassa digitaalisenmarkkinoinnin parhaimmat tekniikat maailmalta ja yhdistämme ne myynnin ja markkinoinnin ajattomiin lainalaisuuksiin. Toimintaamme ohjaavat yhtiömme arvot; luottamus, tuloskeskeisyys, jatkuva kehitys, välittäminen ja oikeudenmukaisuus. Emme tee yhteistyötä tai sijoita tahoihin, jotka ovat ristiriidassa yhtiömme arvojen kanssa sekä lahjoitamme vuosittain liikevaihdostamme prosentin hyväntekeväisyyteen. Haluamme vaikuttaa ja tehdä tulosta. Tulokset puhuvat puolestaan.

Luottamus

Kaiken toiminnan perusta on oltava luottamus.
Jotta yhteistyö, työsuhde ja yritys voi olla kaikkien osapuolten kannalta innostavaa, kehittävää ja menestyksekästä, keskinäinen luottmus eri tahojen välillä on oltava erittäin vahva.

Jatkuva kehitys

2020-luvulla ainut mikä on varmaa on muutos. Maailma, teknologia ja markkinointi niiden mukana, muuttuu nopeampaa kuin koskaan. Kehittyminen ja oppiminen on meille jokapäiväinen normaali. Haluamme itse kehittyä, kehittää ja olla mukana kehityksessä.

Välittäminen

 Olemme uuden sukupolven yrittäjiä, jotka haluavat tuloksen lisäksi olla osaltaan tekemässä maailmasta hieman parempaa. Emme tee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka ovat ristiriidassa arvojemme kanssa ja lahjoitamme tuloksestamme vuosittain prosentin hyväntekeväisyyteen.
Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Tulos- ja datakeskeisyys

Myyntialalta aloittaneet ROAS Pajan yrittäjät ovat tottuuneet tuloskeskeiseen toimintaan. Tulos- ja datakeskeisyys luovat myös osaltaan luottamusta asiakkaan ja ROAS Pajan välille. Tulos tai ulos. Tulokseton yhteistyö ei palvele eikä motivoi ketään.

Oikeudenmukaisuus

Meille keskeistä on oikeudenmukaisuus ja reilu asenne yhteistyökumppaneiden, työntekijöiden sekä kilpailijoiden kanssa. Tulosta tekemällä, arvoa luomalla ja itse kehittymällä saa menestyä. Toisia rahastamalla ja lyttäämällä tehdystä voitosta ei voi puhua menestyksenä.

Large Call to Action Headline

Yhteistyö
Tällä hetkellä teemme markkinointia vain yrityksiin, joista omistamme osuuksia. Etsimme tällä hetkellä osaavia lisäkäsiä, emmekä ota uusia asiakkaita. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tulevaisuudessa ota yhteyttä sähköpostitse.

Osaksi ROAS Pajaa? Tervetuloa töihin!

Etsimme tällä hetkellä tiimiimme osaavia ja ennen kaikkea kehittymään innokkaita lisäkäsiä. Palkaamme tuloskeskeisen digimarkkinoinnin ammattilaisen. Oletko Sinä etsimämme henkilö? 

Tarjoamme kokopäiväisen työpaikan luotettavassa perheyrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan kouluttautumiseen sekä hyvinvointiin. Saat meiltä tarvittavat laitteet, kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen sekä kehittämis- ja hyvinvointirahaa omaan käyttöösi. Lisäksi pääset osaksi pientä kannustavaa, kunnianhimoista ja välittävää työyhteisöä. Työskentelet perehdyttämisjakson jälken kaksi päivää viikossa Vesilahdessa ja kolme päivää viikossa halutessasi etätöissä.

 Uskomme, että hyvivoiva ja innostunut henkilöstö on hyvinvoivan ja kehittyvän yrityksen tärkein pääoma.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta tavoitteellisesta facebook-markkinoinnista. Henkilöä, joka on aina valmis oppimaan ja innokas kehittämään omaa osaamistaan ja ajatteluaan. Henkilöä, joka innostuu algoritmeista, tekoälystä ja numeroista. Sekä henkilöä, joka pystyy sitoutumaan yrityksemme arvoihin 100%. 

 Kuulostaako tutulta? Lähetä avoin hakemus, mahdolliset suosittelijat sekä CV osoitteeseen ainoriikka@roaspaja.com
  • Miko Flinkman
  • Miko Flinkman
Miko on ROAS Pajan toinen yrittäjä. Itsensä voittamisesta ja analytiikasta innostuva Miko vastaa ROAS Pajan tuloskeskeisen ja dataohjautuvan markkinoinnin voitollisten kampanjoiden takomisesta. 

Mikon track record varsinkin Facebook-markkinoinnissa on vaikuttava. Hän on mm. onnistunut tekemään Suomessa yli 100 000€ myyntiä alle 24 tunnissa, käyttäen pelkästään FB-mainontaa. 

miko@roaspaja.com

  • Aino-Riikka Simula
  • Aino-Riikka Simula
Aino-Riikka on ROAS Pajan toinen yrittäjä. Vaikuttamisesta ja kehittämisestä sekä estetiikasta ja kirjoittamisesta innostuva Aino-Riikka vastaa ROAS Pajan copywritingista, mainoskuvista, kehityksestä sekä ROAS pajan ja yhteistyökumppanimme henkilöstöhallinnosta.


ainoriikka@roaspaja.com

Copyright FS Roas Paja Oy 2021. All Rights Reserved